Tudor je dobio ponudu za posao. Vraća se u Italiju?

Foto: Profimedia

IGOR TUDOR dobio je ponudu za povratak na trenersku klupu. Prema pisanju Marca Conterija s Radio Sportive, inače i eksperta za transfere na tuttomercatowebu, hrvatski stručnjak dobio je ponudu Lazija, rimskog velikana u krizi rezultata. Tvrdi se da je Tudor bio na tribinama i uživo pratio utakmicu Milana i Lazija te da su rezultati koje je trenutačno 16. klub Serie A postigao razlog za moguću smjenu aktualnog trenera Maurizija Sarrija. Bude li otpušten, pozicija bi trebala pripasti Tudoru.

Tudora se donedavno povezivalo i s mogućim povratkom na klupu Marseillea, no taj je posao dobio Gennaro Gattuso. Talijani su pisali i da bi mogao u poljuljani Napoli, a sad i o novom klubu u Italiji, gdje je već vodio momčadi Udinesea i Verone te bio pomoćnik Andree Pirla u Juventusu.

Podsjetimo, Tudor je vodio Marseille cijelu prošlu sezonu. Iako su se neki igrači otvoreno protivili njegovim metodama rada, hrvatski je stručnjak s Marseilleom bio u borbi za vrh i na kraju zauzeo treće mjesto Ligue 1. Na kraju sezone klub je napustio zbog "privatnih i profesionalnih razloga". Trenutačno je bez posla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.