Tudorov Marseille šestom pobjedom u nizu nastavio povijesnu sezonu

Foto: Profimedia

U FRANCUSKOJ Ligue 1 odigrava se 19. kolo što znači da je iza nas točno pola sezone, a Marseille Igora Tudora je s 3:1 protiv Lorienta upisao šestu pobjedu u nizu i tako došao na samo dva boda zaostatka iza iznenađenja sezone i drugoplasiranog Lensa.

Preokret i debi novog igrača

Lorientov Terem Moffi šokirao je Velodrome golom u 29. minuti utakmice, ali Tudorova ekipa imala je potpunu inicijativu koju je i iskoristila. Nova tri boda svojim su golovima donijeli Sead Kolašinac, Alexis Sanchez i Jordan Veretout. Napomenimo kako je igrač utakmice Kolašinac i namjestio Sanchezov gol.

► KLIKNI OVDJE, OVDJE I OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE MARSEILLEA

Lyon, Monaco, Toulouse, Montpellier, Troyes i Lorient popis je žrtava u pobjedničkom nizu hrvatskog trenera. Tudor je u svojoj debitantskoj sezoni u francuskom prvenstvu na klupi Marseillea u prvih 19 kola osvojio 42 boda i tako je pretekao legendarnog Argentinca Marcela Bielsu.

Spomenimo kako je protiv Lorienta svoj službeni debi upisao i najnoviji član Tudorove ekipe, ukrajinski veznjak Ruslan Malinovski. Igrač čuven po razornom udarcu s distance odigrao je vrlo dobrih 66 minuta i imao tri ključna dodavanja, najviše od svih na terenu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.