MMA zvijezda McGregoru: Je*i se. Ako te vidim, bit će sprovoda

Foto: EPA

ILIA TOPURIA (27) je španjolski MMA borac gruzijskog podrijetla koji trenutno drži naslov prvaka u UFC-ovoj lakoj kategoriji. Njegovi roditelji su Gruzijci koji su izbjegli iz Abhazije tijekom građanskog rata devedesetih pa se Ilia rodio u Njemačkoj, odakle je kao dijete preselio u Španjolsku i tamo se na kraju krenuo baviti borilačkim sportom. 

Jedna je od najvećih svjetskih MMA zvijezda i trenutno je neporažen u svih svojih 15 profesionalnih borbi. U posljednje vrijeme Topuria se prepucava s Conorom McGregorom. Irac je nedavno u sponzoriranom prijenosu uživo na Duelbitsu napao UFC-ovog prvaka u perolakoj kategoriji, Topuriju (15-0), izjavivši kako će se obračunati s njim ako ga sretne u španjolskoj Marbelli, gdje će promovirati Bare knuckleov event 12. listopada.

Okršaj s McGregorom

Topuria je neko vrijeme priželjkivao borbu s McGregorom, ali nakon što se Irac dugo ni s kim nije borio proglasio ga je nevrijednim toga. Kada su ga novinari upitali za stav o McGregoru, Topuria je bio veoma oštar.

"Je** se, Conore," rekao je Topuria tijekom Instagram Live prijenosa (Full Send MMA). "Svaki dan, cijeli dan. On nije na mom nivou, ni približno. Inače bih rado ‘posadio‘ ove šake u njegov mozak da vidim mogu li ga popraviti i ispraviti mu nos. Kad kaže da ćemo se sresti - neće mi ni pogledati u oči jer će se usrati od straha.

McChicken. On će 12. biti na nekom događaju u Španjolskoj, dok ću ja biti u prvim redovima, ali ne kao gledatelj. Ja ću predvoditi priredbu. On već dugo propušta velike trenutke. Pa se nosi s tim, McGregore. Je** se! Conore, plesat ću ti po glavi. McGregorov problem je što ću mu spustiti jaja na čelo, baš ovdje, i zagrijati ga s tim. Onda ću ga baciti dolje i gaziti mu po glavi. Vidimo se okolo. Nadajmo se da se nećemo sresti, ili će biti sprovoda."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.