VIDEO Englezi grade spektakularan stadion. Na njemu će se uskoro igrati Premier liga

Screenshot: Everton FC

EVERTON ove sezone proživljava jako teške dane. Nakon što se u prošloj sezoni jedva spasio od ispadanja iz Premier lige, ove sezone ga, po svemu sudeći, čeka nova borba za ostanak u elitnom rangu engleskog nogometa. I za to su najmanje krivi nogometaši i trener.

Naime, Everton je donedavno bio izvan zone ispadanja, imao je 14 osvojenih bodova i mirno čekao nastavak sezone, a onda je stigla kazna zbog koje mu je oduzeto 10 bodova. Tako se sada nalazi na predzadnjem mjestu prvenstvene ljestvice s četiri boda, koliko ima i zadnji Burnley, ali Everton ima bolju gol-razliku.

Počele su stizati snimke

U pozadini svega toga se događa nešto što će svakako popraviti stanje kluba. Naime, popularne Karamele će od sljedeće sezone svoje domaće utakmice igrati na novom stadionu. Odlaze s Goodison Parka, stadiona na kojem igraju od 1892. godine.

Novi stadion smješten je na pristaništu Bramley Moore i trenutno je u izgradnji. Nalazi se iznad vode, na platformi koja je posebno dizajnirana kako bi na nju bio smješten stadion. Iz kluba su objavili prve videozapise ovog spektakularnog zdanja na ušću rijeke Mersey u Irsko more.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.