VIDEO Messi ušao i odmah izveo velemajstoriju. Slijedio je hat-trick u 11 minuta

Foto: Profimedia

LIONEL MESSI (37) igra kao u najboljim danima. Za pobjedu Inter Miamija nad New England Revolutionom (6:2) na kraju regularne sezone MLS-a, postigao je tri gola. To mu je čak drugi hat-trick u samo pet dana jer je ranije ovog tjedna u pobjedi Argentine nad Bolivijom (6:0) u kvalifikacijama za SP tri gola postigao i dva namjestio. Ono što daje posebno draž njegovom drugom hat-tricku ovog tjedna je što je ta tri gola Messi zabio nakon što je ušao u igru u 58. minuti i pri rezultatu 2:2. 

Messi je devet sekundi nakon ulaska izveo velemajstoriju. Slijedio je hat-trick za 11 minuta

No nisu tri gola kojim je neodlučeno pretvorio u uvjerljivu pobjedu sve sjajno što je Messi napravio na ovom meču. Samo devet sekundi nakon što je ušao u igru, velemajstorskim potezom je prebacio obranu suparnika te tako samog ostavio na boku Jordija Albu i Benjamina Cremaschija pred golom za vodstvo Miamija, što možete pogledati OVDJE. Messi je onda od 78. do 89. minute postigao tri gola. 

Druga mladost Messija i Suareza na Floridi

Njegov suigrač Luis Suarez postigao je dva gola uz dvije asistencije. Oba su tako završili svoje prve pune sezone u MLS-u s po 20 golova. Messi je imao 16 asistencija u 19 utakmica regularne sezone, dok je Suarez devet puta asistirao u 27 utakmica.

Miami je tako na kraju regularnog dijela sezone sa 74 boda srušio stari rekord od 73 boda, koji je postavio upravo Revolution 2021. Messijev klub u play-offu čeka pobjednika duela Montreala i Atlante.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.