VIDEO Saudijci donijeli veliku kutiju. Nadala su iznenadili luksuznim poklonom

Screenshot: X

NOVAK ĐOKOVIĆ (37) pobijedio je Rafaela Nadala (38) sa 6:2, 7:6 u meču za treće mjesto na ekshibicijskom turniru Slam šest kraljeva održanom u Rijadu. Iako je srpski tenisač slavio nad velikim rivalom, što neće ući u službenu statistiku međusobnih dvoboja, fokus je bio na legendarnom Španjolcu.

Podsjetimo, Nadal je kao jedan od najvećih tenisača u povijesti najavio da će nastupom za španjolsku Davis Cup reprezentaciju u studenome završiti svoju igračku karijeru, pa je s posebnim zanimanjem ispraćen i njegov ogled s Đokovićem. Nadalu je na svečanosti nakon meča uručen zlatni reket, napravljen u prirodnoj veličini.

Organizator turnira Turki Al Sheikh na teren je donio kutiju. Kada ju je otvorio i iz nje izvukao luksuzan poklon, publika je bila oduševljena, što možete vidjeti na snimci.

Saudijci su pripremili rekordne nagrade za šest sudionika turnira, pa je tako svaki od njih samim dolaskom dobio 1.5 milijuna američkih dolara (1.38 milijuna eura). Osvajač Slama šest kraljeva, prvi tenisač svijeta Jannik Sinner, za prvo mjesto dobio je šest milijuna američkih dolara (5.521,500 milijuna eura), odnosno najveću novčanu nagradu ikad isplaćenu za pobjedu na teniskom turniru.

Uz Sinnera, Đokovića i Nadala, na turniru su nastupili Španjolac Carlos, Alcaraz, Rus Danil Medvedev i Danac Holger Rune.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.