VIDEO Navijač: "Dolaziš li u Real?" Nico Williams: "Nema je*ene šanse, gade"

NICO WILLIAMS (22) senzacionalno je odigrao Euro, na kojem je bio jedan od najzaslužnijih za trijumf Španjolske. Od prve utakmice protiv Hrvatske do zadnje protiv Engleske izluđivao je suparnike i oduševljavao suigrače i navijače Španjolske. Još tijekom EP-a postao je želja velikana, a za njega su najviše zainteresirani Real te posebno Barcelona.

Katalonci su htjeli dovesti krilo Athletic Bilbaa još ovog ljeta, ali ne mogu zbog teške financijske situacije i ograničenja koja im je zbog nje nametnula La Liga. Neusporedivo solventniji Real nameće se dakle kao prvi kandidat za Nica. Međutim, španjolski mediji pisali su proteklih tjedana da on želi u Barcelonu.

Snimka Nicovog odgovora na pitanje o njemu u Realu je viralna

Zato je viralna postala snimka s Nicovom reakcijom na pitanje navijača tijekom priprema Španjolske za skore utakmice Lige nacija. Nakon treninga Williams je na pozive navijača prišao tribinama kako bi dijelio autograme.

Jedan od njih ga je pri tome snimao te pitao: "Nico, dolaziš li u Real sljedeće sezone?" Williams je potpisujući mu se na dres odgovorio: "Nema je*ene šanse, gade!" Treba naglasiti da je zadnju riječ izgovorio u šaljivom smislu i nasmijan, a ne ljutito ili uvrijeđeno. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.