Napadač Istre: Teško je kad igrate protiv igrača i još nekih ljudi. Neću ih imenovati

Screenshot: NK Istra/Instagram

ISTRA i Dinamo remizirali su u utakmici desetog kola SuperSport HNL-a u Puli rezultatom 2:2. Mateo Lisica i Beyatt Lekweiry zabili su golove za Istru, a za Dinamo su pogađali Arijan Ademi i Sandro Kulenović. Istra je igrala s desetoricom od 64. minute, kad je drugi žuti karton dobio Stephane Keller. Susret je komentirao napadač Istre, Gruzijac Giorgi Gagua.

"Ne želim previše komentirati vruće glave"

"Zaslužili smo pobjedu. Ne želim imenovati čija je krivnja što nismo pobijedili. Želim reći da su moji suigrači bili sjajni. Dali smo danas i više od sto posto. Vidjeli smo da se možemo nadigravati sa svakim, ali teško je kad morate igrati protiv drugih igrača i još protiv nekih ljudi. Ali to je nogomet.

Nastavit ćemo raditi i dokazati svoju vrijednost. neke momčadi imaju kvalitetu, ali postoji tu i želja i volja za igranjem ovakvih utakmica. Treba uživati u ovakvim utakmicama, ali postoje neke stvari zbog kojih ne možeš uživati u njima.

Sve što se izdogađalo na kraju... ne želim o tome previše pričati sad jer sam prevruće glave. Naši navijači su bili sjajni, s nama su 90 ili 100 minuta, koliko treba, oni su naš 12. igrač", rekao je Gagua za klupsku stranicu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.