Video - Srna Ukrajincima otkrio hrvatski lifestyle: Pokazati auto i odjeću kupljenu na kredit

DARIJO SRNA je u opsežnom razgovoru za emisiju "Moj heroj" ukrajinske televizije ispričao svoju životnu i nogometnu priču, a tretmanom koji je dobio u talk-showu, potvrdio da je superzvijezda u Ukrajini.

Novi kapetan hrvatske reprezentacije je na perfektnom ruskom novinarki je otkrio brojne detalje iz svog života, koji su u Hrvatskoj poznati, ali koji su bez sumnje bili pravo otkriće za igrača čiji se svaki korak u Donjecku prati s ogromnim zanimanjem.

Iznimna povezanost sa cijelom obitelji

Darijo je tako govorio kako njegova obitelj u Metkoviću nije bila pretjerano imućna, ali da je njegov otac "bio spreman prodati kuću i brod kako bi mu kupio kopačke". To je posebno zaintrigiralo voditeljicu koja je navedenu rečenicu ponovila više puta tijekom razgovora.

Danas dakako njegovi roditelji ne moraju ništa prodavati jer im se njihovo i Darijovo žrtvovanje mnogostruko isplatil: "Kada sam potpisao za Šahtar glavna misao mi je bila da sada roditeljima mogu priuštiti toliko da nikad više ne moraju raditi."

Srna je bio posebno emotivan kada je govorio o svojoj braći, najviše o bratu Igoru (čije ime nosi tetovirano na prsima) i njegovoj bolesti, kao i o dvojici nećaka - sinova drugog brata, koje već sada "vidi" na nogometnom terenu

Srna u prezimenu, na tetovaži i u kavezu

Ukrajincima je najviše zanimljivo značenje Darijovog prezimena i kamera više puta tijekom priče o njemu fokusira list desne noge Darija Srne na kojoj je tetovaža Bambija, a Šahtarov snimatelj je pokazao snimku načinjenu mobitelom, koja u Donjecku ima veliku vrijednost - kako Darijo stoji pored kaveza njegove "prezimenjakinje"

Kapetanska zahvala navijačima na trofejima

Snimke razgovora u salonu hotela se naravno kombiniraju sa najupečatljivijim Srninim potezima u dresu Hrvatske i Šahtara (gol Njemačkoj na Euru), a da je Srna pravi vođa i kapetan ne samo Hrvatske, nego i Šahtara potvrđuju i sekvence sa glamuroznih i vatrometima i konfetima ispunjenih proslava Šahtarovih trofeja. Kao kapetan momačdi, Srna u takvim prigodama drži govore, pa možemo vidjeti njegovu zahvalu navijačima "zato što su 12. igrač momčadi"

"Nikako nisam požalio što sam odabrao Šahtar"

Kapetan Šahtara otkriva kako je prije šest godina imao ponude Borussije, Rome, Kaiserslauterna i Šahtara i da je odabrao posljednje iako se nikako nije zamišljao u Ukrajini. "Pokzalao se da sam odabrao najbolje. Zbog toga nikad nisam požalio, kao ni što kao 15-godišnjak nisam potpisao za Milan koji me htio dok sam bio u podmlatku Hajduka"

Hrvatski mentalitet: Pokazati se autom i odjećom kupljenom na kredit

Slavenskoj braći po tranziciji, Srna je otkrio kako ga uvijek po doalsku u domovinu iznenade iste stvari: "Ljudi se u Hrvatskoj vole pokazati bogatijima nego što stvarno jesu. Prije će kuptiti bijesni auto kako bi se pokazali, iako primjerice nemaju televiziju u kući. Izađete li vani u Hrvatskoj, zabljesnut će vas dizajnerske marke i skupi automobili, ali se je to kupljeno na kredit

"Svatko tko igra za Hrvatsku zvijezda je i meta paparazza"

Darijo je otkrio i kako je izletio iz reprezentacije kadaa je sa priprema "pobjegao u disko", kao i da je njegov status u Hrvatskoj sličan onom u Ukrajini, jer "svi reprezentativci  su zvijezde i u žiži javnosti".

A.K.
Screenshot: "Moj heroj"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.