Dinamo - West Ham

Vlašić: Nije mi drago što Dinamo toliko dominira u Hrvatskoj

Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr

NIKOLA VLAŠIĆ europski debi za West Ham imat će u četvrtak od 18:45 protiv Dinama u prvom kolu Europa lige.

Hrvatski reprezentativac, koji je ovog ljeta stigao u West Ham iz moskovskog CSKA za 30 milijuna eura plus osam kroz moguće bonuse, najavio je utakmicu s Dinamom u razgovoru za West Ham TV.

"Sve je savršeno u novom klubu. Imam osjećaj kao da sam godinama ovdje. Atmosfera u svlačionici je perfektna, svi suigrači mi stoje na raspolaganju za sve i pomažu mi. Imaju prekrasan odnos prema meni", rekao je Vlašić koji je debitirao za londonski klub u remiju bez golova sa Southamptonom.

"Bila je napeta i uzbudljiva utakmica iako je završilo 0:0. Mislim da smo bili bolji i bliži pobjedi. Vidio sam da je intenzitet u Premierligi jako visok. Europa je drugačije natjecanje, igraš protiv momčadi protiv kojih možda nikad nisi igrao. U Premierligi svake godine igraš s istim klubovima i uglavnom je isti stil igre. Vidjet ćemo kako ćemo se prilagoditi europskim utakmicama."

Vlašić je Englezima predstavio hrvatskog prvaka.

"Dinamo ima nekoliko jako dobrih nogometaša. Svake godine prodaju igrače, a onda dovedu mlade nogometaše iz drugih hrvatskih klubova. Uvijek imaju dobru momčad. Navijači su im žestoki, ali tribine nisu blizu terena pa se neće osjećati pritisak i to će nam olakšati situaciju na Maksimiru. Meni kao bivšem igraču Hajduka nije drago što je Dinamo toliko dominantan u Hrvatskoj u posljednjih deset godina. Imam lijepe uspomene s Maksimira s reprezentacijom, zabio sam nekoliko golova, a nadam se da će biti još ljepše nakon četvrtka."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.