Trailer za Netflixov novi napeti triler u tri dana pogledan više od milijun puta

Screenshot: Youtube/Netflix

NA NETFLIX za nekoliko dana stiže američki horor-triler Don't Move, redatelja Briana Netta i Adama Schindlera. Trailer za film je u dva dana pogledan više od milijun puta, a mnoge je gledatelje zaintrigirao zanimljivom radnjom.

Priča prati Iris, mladu ženu koja u šumi pokušava pobjeći serijskom ubojici. Za to ima samo dvadeset minuta prije nego što ostane potpuno paralizirana nakon što je on ubrizgao paralitik kako bi je oteo, mučio i potom ubio. U glavnim ulogama su Kelsey Asbille (Yellowstone, Fargo) i Finn Wittrock (Unbroken, The Big Short, American Horror Story).

 

Film je nastao u produkciji poznatog producenta Sama Raimija, koji je radio na filmovima iz serijala Spider-Man, Doctor Strange, Kletva i drugim poznatim projektima. Raimi je film producirao u suradnji s Alexom Lebovicijem, Zainabom Azizijem i Christianom Mercurijem.

Gledatelje zaintrigirao trailer za film

Don't Move će premijeru na Netflixu imati 25. listopada. Netflix je dosad objavio dva trailera, oba su imala milijune pregleda, a čini se da se ideja svidjela gledateljima. 

"Ovaj film djeluje baš zanimljivo. Nadam se da nisu svi dobri kadrovi u traileru", "Intrigantan i zanimljiv trailer. Pogledat ću ga kad stigne na streaming", "Mislim da će Kelsey Asbille biti odlična u ovoj ulozi", "Ovo baš izgleda intrigantno i napeto. Nadam se da neće loše završiti za glavnog lika", "Mislim da će mi se ovo ili jako svidjeti, ili će biti potpuna katastrofa", "Prvi Netflixov trailer u dugo vremena da nisu pokazali cijeli film", neki su od komentara na trailer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.