Irina Shayk zablistala na reviji Victoria's Secreta: "Evo me. Vraćam se"

Foto: Profimedia

Irina Shayk (38) hodala je pistom Victoria's Secret Fashion Showa prvi put otkako je sudjelovala na reviji 2016. godine, kada je na nezaboravan način skrivala svoj trudnički trbuh. Ove godine Shayk je nosila djelomično proziran kombinezon prekriven zvijezdama, velike okrugle naušnice i metalik sandale na štiklu. Cijeli izgled je upotpunila blistavom šminkom i jednostavnom frizurom dok je tamna, dugačka kosa lepršala iza nje na pisti.

Skrivala je trudnoću

Kada je 2016. hodala pistom, nije nikome otkrila da očekuje svoju sada 7-godišnju kćer Leu De Seine, koju je dobila s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom. Kasnije je izvor koji je bio iza kulisa događaja rekao za People da većina nije bila svjesna Irinine trudnoće. 

"Kad se osvrnemo unatrag, neki od njezinih outfita manje su otkrivali trbuh, a kad smo saznali vijest nakon revije, sve je imalo smisla", rekao je insajder tada. "Nitko nije sumnjao na trudnoću, to je sigurno. Izgledala je ljepše nego ikad."

Irina Shayk: Vraćam se

Sinoć se, prije same revije, prisjetila tog trenutka. Dok je razgovarala s Entertainment Tonight iza pozornice, manekenka je rekla: "Zadnji put kad sam hodala na Victoria's Secret Showu bila sam trudna skoro 5 mjeseci, pa evo me. Vraćam se."

Irina je rekla da će njezina kći gledati reviju, a na pitanje bi li savjetovala kćeri da se bavi modelingom, Shayk je rekla: "Najbitnije je odgojiti drago i voljeno dijete, ostalo nije bitno."

Osim Irine, modnom pistom prošetala je i sadašnja djevojka Bradleyja Coopera Gigi Hadid. Ona je otkrila da glumac nije prisustvovao reviji jer je ostao kući čuvati njezinu kćer Khai, koju je dobila 2020. sa Zaynom Malikom, te njegovu i Irininu kćer Leu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.