Otišla na spoj, tip ju napustio nakon 2 minute: "Dejtanje je teško kad si debela"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Maggie Smith (32) iz Alabame pokušava pronaći ljubav koristeći aplikacije za upoznavanje, a u viralnom videu ispričala je kako je izgledao njezin spoj iz noćne more s tipom koje je upoznala preko aplikacije. 

Uoči spoja, Maggie se osjećala optimistično. Tip joj je rekao da ga je privukla njezina osobnost i odlučnost, vidjeli su fotke jedno drugoga, pa čak i razgovarali telefonom nekoliko sati noć prije spoja. No spoj je završio nakon samo dvije minute. 

"Bila sam šokirana, ponižena i posramljena" 

"Kad sam stigla, zagrlio me i pitao jesam li gladna, a onda je rekao da uđemo. Okrenula sam se da uđem unutra, a on je ušao iza mene, a zatim se sagnuo i zamolio me da izađem ispred restorana. Rekao je da mu je žao, ali da ne osjeća vibru. Dejtanje je teško kad si debela", ispričala je razočarana djevojka. 

@mcgonagallsays

I think I’m going to be taking a break from dating. I just can’t do this anymore.

♬ original sound - Mags | 🎀✨

"Kao plus size djevojci, uvijek mi je u glavi misao da bi tip mogao otići čim me vidi, ali ne želim vjerovati da bi se to stvarno moglo dogoditi. Onda se dogodilo, a ja sam bila šokirana, ponižena i posramljena", ispriča je sa suzama u očima. 

Podijeljene reakcije 

Njezina snimka prikupila je 12.7 milijuna pregleda i više od 958.000 lajkova, a priča je izazvala veliku raspravu. Naime, dok neki misle da je nepristojno što je tip tako naglo završio spoj prije nego što joj je uopće dao priliku, drugi su pisali kako smatraju da je njegov potez u redu jer nije želio gubiti njezino vrijeme te da djevojka jednostavno mora prihvatiti da nije htio biti s njom.  

Maggie je kasnije objasnila kako smatra da bi imala više poštovanja prema njemu da je jednostavno nastavio sa spojem i završio ga u prijateljskom tonu.  

"To je tako nepristojan način da se završi spoj" 

"Pokušala sam ne razmišljati o tome zašto je to učinio na način na koji je učinio. I dalje se nadam da će pronaći ono što traži i želim mu sve najbolje", poručila je, a mnogi su joj u komentarima pisali kako su imali slična iskustva. 

"To je tako nepristojan način da se završi spoj", "Drago mi je da si izbjegla metak", "Nepopularno mišljenje, ali tip nije htio uzalud gubiti tvoje vrijeme. I nije te zavlačio", i "Iskreno, uštedio ti je dragocjeno vrijeme. Idem na spojeve, pretvaramo se da uživamo jedno u drugome, a onda se više nikad ne čujemo", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.