Amerikanka otišla u parišku trgovinu: "Ponižavajuće je kako nas Europljani vide"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Kristell iz Los Angelesa boravila je u Parizu, a na svom profilu objavila je video u kojem je pokazala kako izgledaju trgovine u Parizu te napisala da je ostala posramljena kad je vidjela namirnice koje predstavljaju njezinu zemlju. 

"Nikada mi nije bilo više neugodno nego kad sam otišla u jednu od najboljih trgovina u Parizu i pogledala njihovu međunarodnu ponudu", napisala je u snimci u kojoj je pokazala police na kojima se nalazi hrana iz različitih dijelova svijeta. 

@kristellmin It’s so humbling to see how Europeans see Americans 🥲 #americanthings #americansineurope #fypシ ♬ Yacht Club - MusicBox

Na talijanskim policama nalazile su se razne vrste tjestenina, umaka i začina te ponuda talijanskih vina. Na policama s japanskim jelima bile su izložene različite vrste miso juha, ali i tofu, rezanci i umaci, dok se na policama jugoistočne Azije našao bogat izbor različitih umaka. 

"Tako je ponižavajuće vidjeti kako Europljani vide Amerikance" 

Međutim, kad je pokazala police koje predstavljaju hranu iz njezine zemlje, ostala je posramljena. Naime, na njima se nalaze samo slatkiši, grickalice i nezdrava hrana. 

"Izgleda kao odjel s grickalicama u kinu. Je li ovo naša kulinarska ostavština svijetu? Tako je ponižavajuće vidjeti kako Europljani vide Amerikance", komentirala je u snimci koja je pregledana gotovo 4 milijuna puta, a snimku su komentirali tiktokeri iz raznih zemalja. 

"U Australiji imamo trgovine s američkom hranom i uvijek imaju samo slatkiše i čipseve", "Kad sam posjetila Ameriku, upravo takva je bila ponuda u dućanima", "Ista situacija u Finskoj, police s američkom hranom prepune su nezdravih namirnica" i "Tako izgledaju i američke trgovine i na Novom Zelandu", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.