Ljudi šokirani izgledom Tori Spelling: "Previše operacija"

Foto: Profimedia

Tori Spelling (51), koja je u seriji Beverly Hills, 90210 igrala ulogu Donne Martin, podijelila je novu fotografiju na Instagramu i iznenadila pratitelje. Tori je tijekom godina prolazila kroz niz plastičnih operacija. Tako se njena prva operacija dogodila kad je imala samo 16 godina, kada je korigirala nos. Kasnije je priznala da je povećala grudi i usne, a s vremenom su se pojavile spekulacije o dodatnim zahvatima, uključujući upotrebu botoksa i filera.

Mnogi su primijetili njezin gubitak težine

Proteklog vikenda Tori je privukla veliku pažnju na događaju The Hollywood Show, gdje je zajedno s kolegama iz serije Brianom Austinom Greenom i Ianom Zieringom potpisivala autograme i družila se s obožavateljima. Pozirala je u trapericama i topu, ali najviše je pažnje privukao njezin izgled lica. Mnogi su također primijetili njezin gubitak težine. "Tori izgleda zastrašujuće", "Ne želim kritizirati, ali izgleda nezdravo", "Previše plastičnih operacija", samo su neki od komentara.

Što se tiče njezine figure, u srpnju je priznala da je koristila lijekove za dijabetes kako bi smršavjela, što liječnici inače ne preporučuju. Također se osvrnula na deformaciju prsnog koša, koja je uzrokovala udubljenje u području grudi.

Pojavila se i u brojnim reality showovima

Tori je kći poznatog holivudskog producenta Arona Spellinga, koji je producirao brojne hit serije, uključujući i Beverly Hills, 90210. Nakon toga nastavila je raditi na raznim filmovima i TV projektima, često u komedijama ili dramama.

Osim glume, poznata je i po pisanju memoara i knjiga o roditeljstvu. Napisala je nekoliko knjiga, uključujući Stori Telling (2008.), koja je postala bestseller prema New York Timesu, te Mommywood (2009.), gdje dijeli iskustva o odgajanju djece u Hollywoodu.

U kasnijim godinama, Tori se pojavila u brojnim reality showovima, uključujući Tori & Dean: Inn Love i True Tori, koji su prikazivali njezin osobni život, uključujući brak s glumcem Deanom McDermottom i njihove financijske poteškoće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.