Pet celebova za koje se priča da su loši u krevetu

Foto: Instagram

Dobar seks je subjektivna stvar. Ono što je nekome najbolji seks u životu, drugoj osobi može biti živa dosada. No činjenica je da nitko ne želi da se o njemu priča kao o "lošem/lošoj u krevetu". A pogotovo kad te priče obiđu svijet kroz naslovnice tabloida.

Slavni s ove liste nisu bili te sreće pa ih već godinama prati glas - loših u krevetu. Možda je istina, možda nije, no...

Eminem

Nije tajna da slavni reper i njegova bivša supruga Kim Scott nisu u dobrim odnosima. Eminem je nju kritizirao u pjesmama, a ona njega u tabloidima. I to je pucala jako nisko. Najprije je izjavila da nije obdaren, a onda i da je impotentan. "Ako se želite seksati s Marshallom, pobrinite se da uz sebe imate malu plavu pilulu jer u suprotnom njegova sprava ne radi", rekla je jednom.

Drake

Iako Drake godinama pokušava izgraditi imidž velikog zavodnika, njegova bivša djevojka Cyn Santana poprilično mu je unazadila napore izjajvši da je kanadski glazbenik bio "krajnje neimpresivan" u krevetu. "Jako je sebičan tijekom seksa", rekla je. Ubrzo nakon toga oglasila se gomila striptizeta i obožavateljica s kojima je navodno spavao. Sve su govorile da ima - mali penis.

Paris Hilton

Najpoznatija party djevojka svijeta, prema tvrdnjama bivših partnera, za seks nije zainteresirana kao za zabavu. "Bila je pijana čistunka koja, kako se meni činilo, nije ni voljela seks. Oslanjala se na drogu i piće koji su joj davali samopouzdanje, a jako često je bila prepijana da bi se seksala", rekao je jednom njen bivši dečko, Nick Carter iz grupe Backstreet Boys.

Bradley Cooper

@varietymagazine “I love acting, but I always knew that the thing that really turned me on was the filmmaking process,” says #BradleyCooper. #DirectorsOnDirectors ♬ original sound - Variety

Njegova filmska partnerica Jennifer Lawrence izjavila je da previše "balavi tijekom ljubljenja", a ni bivše partnerice iz stvarnog života nisu bile pune komplimenata.

Tvrdile su da je dosadan u krevetu i da ima naviku koristiti francuski naglasak tijekom seksa što, tvrde, ubija raspoloženje. Jedna bivša usporedila ga je s likom iz crtića (tvor Pepe Le Pew) jer njegovo ju je blebetanje na francuskom podsjetilo na poznatog animiranog lika.

Marija Šarapova

Jedna od najboljih tenisačica svijeta našla se na listama "celebova loših u krevetu" zahvaljujući bivšem dečku Adamu Lavineu iz benda Maroon 5. "Kao i drugi tipovi, i ja sam očekivao da će urlati u krevetu. Tijekom seksa nije ispuštala zvukove... Samo je ležala kao mrtva žaba. Čak bi se i naljutila ako bih ja počeo stenjati jer bi to uništilo njezinu koncentraciju", rekao je jednom, nimalo džentlmenski, Lavine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.