Britney Spears otkrila slavne žene koje je inspiriraju: Apsolutno su prekrasne

Foto: EPA

Pjevačica Britney Spears otkrila je koje slavne žene je inspiriraju i motiviraju. Na njenom popisu našle su se Pamela Anderson, Selena Gomez, Kendall Jenner i druge poznate dame.

"Natalie Portman je najcool osoba"

"Želim podijeliti žene koje me motiviraju. Pamela Anderson je klasik i čini mi se jako dragom. Natalie Portman je najcool osoba ikad, čak sam je upoznala u New Yorku i obje smo nosile istu majicu. Camila Cabello, pjevačica, toliko je lijepa i uvijek me nasmije. Njezina osobnost je slatka i zabavna, mislim da je dobro biti pomalo luckast. Voljela bih biti takva", izjavila je u Instagram Storyju.

Također je spomenula Kendall Jenner upitavši se: "Je li normalno da je netko toliko lijep?" U svojoj objavi istaknula je i Selenu Gomez i Drew Barrymore, koje je opisala kao "apsolutno prekrasne".

"Pišem svoj roman i učim o sebi"

Britney je odlučila podijeliti svoj popis jer je razmišljala o svojim ženskim prijateljstvima. "Imam prijateljice i povremeno se viđamo, ali to nije isto kao kad smo bile mlađe. Pišem svoj roman i učim o sebi. Nedostaju mi oni šašavi trenuci s prijateljicama", dodala je Spears.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.