Diddy inspirirao maske i kostime za ovogodišnji Halloween

Screenshot: TikTok/Etsy.com/Posedionclothing.com

Bliži se Noć vještica, a Diddyjevo uhićenje i dugačka optužnica potaknuli su val novih ideja za Halloween maske, i to poprilično kreativne.

S obzirom na to da je Diddy zadnjih mjeseci glavna tema u medijima i na društvenim mrežama, mala poduzeća pokušavaju to iskoristiti prodajom kostima za Halloween inspiriranih Diddyjem, prenosi TMZ. Naime, policija je još u ožujku provela raciju u njegovim domovima i zaplijenila više od 1000 bočica baby ulja i lubrikanata, stoga je to bila jedna od glavnih inspiracija.

Mnogi pokazuju svoje Halloween kostime inspirirane Diddyjem na društvenim mrežama, uključujući maske s njegovim licem, a upravo je ta maska vrlo tražena na internetu.

@thefrontdesk Replying to @Prettyboyswag ひ This is the new Link to purchase the Diddy mask ! The link on the old video sold out lol if you still looking to grab the mask heres the purchase link 🤞🏾#diddy #puffy #pdiddy #diddyparty #babyoil #halloweencostume #halloweenlook #halloweenishere #ny #nyc #newyork #mask #masks ♬ original sound - AnF

Nove optužbe 

Podsjetimo, Diddy je uhićen u New Yorku i nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem. U ponedjeljak su na saveznom sudu u New Yorku dvije žene i četiri muškarca podnijeli niz novih tužbi protiv Diddyja.

Optužbe obuhvaćaju događaje koji su se navodno odvijali od 1995. do 2021. godine. Jedan od tužitelja izjavio je da je imao 16 godina kad je prisustvovao jednoj od Diddyjevih zabava te tvrdi da mu je Combs tijekom razgovora iznenada naredio da se skine. 

Reperovi odvjetnici odbacili su optužbe. Izjavili su da "Diddy nikad nije seksualno zlostavljao nikoga - ni odrasle osobe, ni maloljetnike, ni muškarce, ni žene". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.