Surfao na jednom od najopasnijih mjesta, poklopio ga ogroman val: "Čudo što sam živ"

Screenshot: YouTube/Guardian

Surfer Mikey Brennan surfao je uz obalu Tasmanije na Shipstern Bluffu, jednom od najopasnijih mjesta za surfanje na svijetu, kada ga je poklopio ogroman val. 38-godišnjaka je jet-ski dovukao do vala koji ga je poklopio i surfer je nestao ispod površine vode, prenosi Guardian. Iz mora su ga naposljetku izvukli prijatelji.

"U šoku sam što sam još uvijek živ", izjavio je Mikey, kojem su natučena rebra i zadobio je lakši potres mozga. "Ne sjećam se tog vala. Samo sam pao, nisam mogao iskontrolirati to slijetanje u vodu", dodao je i rekao da se ne sjeća trenutka kad je potonuo. "Nisam ništa slomio, imao sam samo snažnu glavobolju, tako da sam prilično sretan", zaključio je Brennan.

Ozlijeđen i prije 14 godina

Brennanu ovo nije prva ozljeda tijekom surfanja. Godine 2010. slomio je kralježnicu dok je surfao na opasnom valu pored otoka Governora.

"Iskreno, ovo na Shipsternu bilo je najbliže što sam bio smrti jer, čak i kad sam slomio kičmu na istočnoj obali kod Governora, cijelo vrijeme sam bio pri svijesti. Bilo je jednako opasno, ali ovo kao da bilo nokautiranje i padanje u nesvijest. Stvarno ne mogu to objasniti", rekao je surfer, koji će se vratiti u more bez obzira na zadnje iskustvo.

"Volim ocean i znam da ću se vratiti", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.