Šušnjara o prekidu s dečkom: O tome se stalno priča, prekid se dogodio puno ranije...

Foto: Instagram

PJEVAČICA Magazina Andrea Šušnjara pjevala je na zabavi otvorenja Pelješkog mosta. U razgovoru za InMagazin je ispričala da joj je to bila velika čast i da je zbog toga jako sretna.

"To će nam svima olakšati put i nastupe, druženja... Tako da red smijeha, red suza, veselja i pjesme, prezadovoljni smo", rekla je pjevačica pa dodala: "Već sam punih 12 godina u grupi Magazin i moram priznati da nikad nisam razmišljala o solo karijeri i nismo mi o tome ni pričali". 

Osvrnula se i na privatni život i komentirala prošlogodišnji prekid ljubavne veze.

"Pa, evo, moram priznati da nisam tip osobe koji voli iznositi stvari iz privatnog života. Stalno se priča o tom prekidu, ali on se desio i puno ranije, tako da ja soliram već duže vrijeme i moram priznati da mi je lijepo. Ako bude nešto konkretno, mislim da ćete znati jer neću moći sakriti'', rekla je Andrea i objasnila kakav je njezin tip muškarca.

"Volim jednostavne ljude, volim ljude koji su dobri, koji se vole dobro nasmijati, mora biti dobra osoba i kvalitetna osoba. I ne smije biti poznat ni iz moje branše, znači glazbenici ne dolaze u obzir. Nisam tip koji hoda s poznatim ljudima i kolegama, to me ne privlači. Volim nešto jednostavnije, privatnije'', zaključila je Šušnjara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.