Tiktoker se sprdao dok je uragan uništavao Floridu, pišu mu: Užas. Gdje ti je mozak?

Screenshot: TikTok

Tiktoker Christian razljutio je sve ljude na društvenim mrežama nakon što je objavio video u kojem se sprdao u teškoj situaciji kada nikome nije bilo do smijeha. Naime, on i njegov prijatelj snimali su se dok je vani divljala oluja. Christian je cijelo vrijeme vikao: "Ovo je strašno, svi se čuvajte! Oluja dolazi, uragan je ovdje", no njegovim pratiteljima bilo je jasno da se sprda i sve govori na podrugljiv način. 

Izlazio je na balkon i snimao nevrijeme koje je nosilo sve pred sobom, a za to vrijeme njegov prijatelj se glasno smijao u pozadini, što je još više razljutilo ljude koji su pogledali njegov video. 

@christianthecopywriter Florida man almost dies in penthouse hurricane Milton eye of storm #stpetersburg #tampabaynews #hurricanemilton #floridahurricane #foxnews ♬ original sound - Christian The Copywriter

"Treba te kazniti zbog ovog videa"

"Ovo uopće nije smiješno, nisi normalan", "Sprdaš se s nesrećom milijuna ljudi", "Gdje ti je mozak", nizali su se komentari ogorčenih pratitelja. "Treba te kazniti zbog ovog videa", napisao mu je netko, a onda se još jedan komentar nadovezao: "Sprda se ovako i s ljudima koji su izgubili živote... Užas."

Podsjećamo, uragan Milton, najjači u posljednjih stotinu godina, pogodio je Floridu. Iako je uoči dolaska na obalu Floride oslabio s kategorije 5 na kategoriju 2, uragan je iza sebe ostavio pustoš.

Više od milijun ljudi je evakuirano, brojna područja već su poplavljena, razina mora raste, zabilježene su ekstremne količine kiše i vjetrovi od 200 kilometara na sat. Najteže su pogođena područja Naplesa, Fort Myersa i Tampe. Prijavljeno je više smrtnih slučajeva. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.