Glumac na reviji Victoria's Secreta podržao suprugu. Viknuo je: Volim te, ljubavi

Foto/Screenshot: Profimedia/TikTok

Glumac Dylan Sprouse na neobičan je način podržao svoju suprugu, manekenku Barbaru Palvin na Victoria's Secret Fashion Showu. Prije revije došao je na crveni tepih s dva izrezana lika njihovih ljubimaca, francuskog buldoga i sive mačke.

@entertainmenttonight Dylan Sprouse is just here to be supportive for Barbara Palvin at the Victoria's Secret Fashion Show 🥹 #dylansprouse #barbarapalvin #victoriassecretfashionshow #vsfs ♬ original sound - Entertainment Tonight

Kad je show počeo, Sprouse je i dalje držao svoje rekvizite, a kad je Barbara prošetala pistom, ustao se i viknuo: "Volim te, ljubavi." Ona mu je zatim uz osmijeh mahnula.

@thecut The way he screams “love you baby!” Okay so maybe love is real!!! #vsfashionshow #victoriasecret #love ♬ original sound - the cut

Barbara je nosila elegantnu srebrnu haljinu sa setom anđeoskih krila. Palvin je i ranije sudjelovala na Victoria's Secret Fashion Showu, a ovo joj je treći nastup na ovoj reviji.

@binchhhh1 Barbara palvin for victoria secret #barbarapalvin #vsfashionshow2024 ♬ original sound - muzo

U vezi su šest godina

Inače, Dylan i Barbara prošle godine vjenčali su se u Mađarskoj, odakle je Barbara porijeklom.

Zaručili su se u rujnu 2022. godine. "Otkako smo počeli hodati, znala sam da se želim udati za njega, ali to je velika odluka", rekla je tada Barbara. Par je u vezi šest godina.

Dylan je s bratom Coleom televizijsku karijeru počeo još dok su bili djeca. Proslavili su se ulogama nestašnih dječaka Zacka i Codyja u humorističnoj seriji The Suite Life of Zack & Cody, koja se emitirala od 2005. do 2008. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.