Bjelica predstavio suradnike. Njegov sin će biti mentalni trener Dinama

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

NENAD BJELICA i službeno je predstavljen kao novi trener Dinama. S aktualnim hrvatskim prvakom potpisao je "višegodišnji" ugovor. Bjelica se tako vratio u klub koji je vodio od svibnja 2018. do travnja 2020. godine, a drugi debi na Dinamovoj klupi imat će u subotu protiv Lokomotive u osmom kolu SuperSport HNL-a. Bjelica je u prvom intervjuu za Dinamove službene stranice otkrio i tko će biti u njegovom stručnom stožeru.

Kao pomoćni treneri uz Bjelicu dolaze njegov dugogodišnji suradnik Nino Bule te Danijel Jumić, bivši trener Istre i voditelj škole nogometa u Osijeku koji je s Bjelicom radio u Trabzonsporu i Unionu. Nenadov sin Luka Bjelica bit će mentalni trener, ulogu analitičara imat će Jasmin Osmanović, a kondicijski trener bit će Leo Sovina. Svi oni, osim Jumića i mlađeg Bjelice, radili su s Bjelicom i u njegovom prvom mandatu u Dinamu.

S Bjelicom će ostati i dio stožera koji je radio sa Sergejom Jakirovićem. To su pomoćni trener Sandro Perković, trener vratara Gojko Mrčela, analitičar Hrvoje Jozak te kondicijski treneri Ivan Šuta i Stipe Marina. Bjelica je dodao da su kroz vrijeme moguće još manje korekcije u stožeru.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.