Čudesni Vinicius dobio desetku pa poručio: Želim zauvijek ostati u Realu

Foto: EPA

NAJATRAKTIVNIJA utakmica Lige prvaka u utorak bila je utakmica između prošlogodišnjih finalista Lige prvaka, Real Madrida i Borussije Dortmund. I ovaj puta je uspješniji bio Real, iako je Dortmund vodio 2:0 na poluvremenu. Ipak, Real je stigao do preokreta i pobijedio čak 5:2, ponajviše zahvaljujući hat-tricku čudesnog Viniciusa. Luka Modrić za Real je igrao do 71. minute. Vinicius je za taj nastup dobio i čistu desetku prema Sofascoreu.

Grafika: Sofascore

"Vjerujemo u sebe i znamo da je ovdje, u našem domu i pred našim navijačima, sve moguće. Ušli smo u svlačionicu u tišini, slušali smo trenera koji je rekao samo jednu stvar - ako mi prvi zabijemo u drugom dijelu, preokrenut ćemo. Hvala navijačima, ali mi se moramo popraviti i od početka igrati kao što smo igrali u drugom dijelu", rekao je Vinicius za Movistar nakon utakmice pa dodao:

"Trener uvijek nađe način da nam olakša u ovakvim utakmicama. Na poluvremenu smo promijenili formaciju, a s njom se onda promijenila i dinamika utakmice. Ovo je naše natjecanje i želimo ga opet osvojiti. Trener mi uvijek govori da mogu još više. Imam 24 godine i želim ovdje ostati zauvijek, želim puno dati ovoj ekipi koja je meni dala sve. Sretan sam da navijači pjevaju moje ime zbog Zlatne lopte, činjenica da mogu za njih zabijati golove je ostvarenje sna."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.