Srpski mediji: Strašan debakl Zvezde! A moglo je i gore

Foto: Profimedia

MONACO je u trećem kolu Lige prvaka s visokih 5:1 slavio na domaćem terenu protiv Crvene zvezde. Francuski klub je poveo pogotkom Takumija Minamina u 20. minuti utakmice, a Zvezda se samo sedam minuta kasnije ponovno vratila u igru. Cherid Ndiaye, bivši nogometaš Gorice, bio je precizan s bijele točke. Ipak, Monaco je na odmor otišao s vodstvom nakon gola Breela Embola u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela.

Drugo poluvrijeme donijelo je potop srpskog prvaka. Wilfried Singo je u 54. minuti prekrasnim pogotkom povisio na 3:1, Minamino je u 70. minuti postigao svoj drugi gol na utakmici, a konačni rezultat postavio je Maghnes Akliouche u šestoj minuti sudačke nadoknade drugog dijela.

Srpski mediji složni - ovo je debakl

Ovaj poraz jako je odjeknuo u srpskim medijima. "Debakl Zvezde - 12. uzastopni poraz na gostovanjima u LP; Sudac oštetio crveno-bijele?" stoji u naslovu tekst na portalu B92. Opaska za suca odnosi se na situaciju iz 43. minute, kada je nakon kornera, pri rezultatu 1:1, jedan od igrača Zvezde pao u kaznenom prostoru Monaca, ali sudac nije pokazao na bijelu točku.

"Zvezdina katastrofa u Francuskoj: Monako dao 5 golova, crveno-bijeli nestali u 2. poluvremenu!" naslov je Telegrafa, "Strašan debakl Zvezde u Monaku! Miloje se kockao i primio pet golova, a moglo je i gore", navodi Mondo, a u sličnom tonu utakmicu komentira i Kurir: "Zvezda doživjela debakl u Kneževini: Crveno-bijeli parirali Monacu poluvrijeme pa se potpuno raspali - pukla petarda!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.