KVALIFIKACIJE ZA SP 2022

Hrvatska na Slovačku bez Gvardiola, Livaković napustio trening

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija u subotu će s početkom u 20:45 krenuti u utakmicu 5. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, a uz već ranije otpisane Luku Modrića i Antu Budimira, to će napraviti i lišena pomoći Joška Gvardiola.

Problemi tu ne staju, trening je prije vremena završio i Dominik Livaković.

Gvardiol se, podsjetimo, ozlijedio na zagrijavanju pred utakmicu protiv Rusije u srijedu. Osjetio je zatezanje mišića zbog kojeg nije mogao sudjelovati u susretu u Moskvi gdje je trebao biti starter, a zdravstveno stanje mu je takvo da neće moći zaigrati niti sutra.

"Vidjet ćemo njegovu situaciju, Gvardiol je radio po posebnom programu, ali još osjeća bol. Ne želimo ništa forsirati, bio bi to prevelik rizik. Ćaleta-Car izašao je zbog grčeva uslijed umora i nema nikakvih posljedica. Ne znam koliko ima smisla da nam se priključuju Modrić i Budimir, koji su u posebnom programu u svojim klubovima i već pet ili šest dana nisu u ritmu."

"Moramo se osloniti na one igrače koji su sto posto spremni, najvažnije je dobro se odmoriti kako bismo spremni dočekali utakmicu", rekao je ranije u najavi utakmice izbornik Zlatko Dalić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.