Kramarić asistirao u pobjedi Hoffenheima. Okršaj policije i navijača u Pragu

Foto: EPA

U SUSRETU 2. kola Europske lige Hoffenheim je pobijedio kijevski Dynamo s 2:0 uz asistenciju hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića. Nakon što je u prvom kolu remizirao kod Midtjyllanda, njemački bundesligaš je na svom travnjaku pobijedio Dynamo Kijev s 2:0.

Oba gola zabio je Adam Hložek, prvog u 22. minuti, a drugog u 60. minuti na Kramarićevu asistenciju. Hrvatski napadač je igrao do 74. minute kada ga je zamijenio Marius Bulter. Real Sociedad je u San Sebastianu izgubio od Anderlechta s 1:2. Baskijski sastav je poveo već u petoj minuti golom Pabla Marina, no Anderlecht je do kraja poluvremena okrenuo rezultat.

Izjednačio je Luis Vazquez u 29. minuti, a prednost gostima donio je Theo Leoni u 40. minuti. U posljednjim trenucima prvog dijela domaćin je umalo izjednačio, no udarac Orrija Oskarssona je završio u okviru gola. Hrvatski reprezentativac Luka Sučić nije nastupio za španjolski sastav.

Sukob policije i navijača Ajaxa u Pragu

Slavia i Ajax su u Pragu odigrali 1:1. Susret je imao ružnu uvertiru nakon što je došlo do sukoba policije i gostujućih navijača. Skupina nizozemskih navijača je pokušala upasti na stadion bez ulaznice zbog čega je došlo do sukoba.

Ajax je poveo u 17. minuti iz kaznenog udarca. Ondrej Zmrzly je oborio protivnika, a sudac Treimanis pokazao na bijelu točku. Siguran je bio Branco van den Boomen. Domaćin je izjednačio u 67. minuti golom Tomaša Choryja. Ajax je od 75. minute igrao bez isključenog Yourija Baasa. Hrvatski reprezentativac Josip Šutalo odigrao cijeli susret za Ajax.

Tottenham došao do druge pobjede

Lazio je uvjerljivo porazio Nicu s 4:1 upisavši drugu pobjedu. Pedro je doveo domaćine u vodstvo u 21. minuti, da bi Taty Castellanos u 36. minuti pogodio za 2-0. Do kraja poluvremena Jeremie Boga je smanjio. U nastavku susreta rimski sastav je zabio još dva gola, a strijelci su bili ponovo Castellanos (55) i Mattia Zaccagni (67-1m).

Tottenham je u Budimpešti pobijedio Ferencvaroš s 2:1, također stigavši do druge pobjede. Bio je to susret koji je vodio hrvatski sudac Igor Pajač. Spursi su poveli u 24. minuti golom Pape Matar Sarra, u 86. minuti je Brennan Johnson zabio za 2:0, da bi u 90. smanjio Barnabas Varga.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.