Srbi putovali hrvatskim avionom na Euro. Vučić bjesnio, potjeran tajnik saveza

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages /Pixsell

NAKON što je otkaz dobio izbornik Dragan Piksi Stojković, nastavlja se raspad u Fudbalskom savezu Srbije. Tamošnji mediji javljaju da je potjeran i glavni tajnik saveza Jovan Šurbatović. Njemu je, čini se, presudila takozvana afera vezana uz avion kojim je reprezentacija otišla na Euro.

Naime, putovali su hrvatskim avionom, što je jako uzburkalo vlast. Ana Brnabić, bivša srpska premijerka i aktualna predsjednica Skupštine Srbije, rekla je kako je predsjednik Aleksandar Vučić bio očajan jer je srpska nogometna reprezentacija na Europsko prvenstvo u Njemačkoj otputovala hrvatskim avionom. 

"To je istinita priča. Sramota je, Vučić je bio izuzetno ljut. Mi imamo našu Air Serbiju i svi putujemo tom kompanijom. Kad sleti avion, da se vidi Air Serbia, to je naš ponos", poručila je Brnabić tijekom gostovanja na Happy TV-u. 

Već je nakon Katara skoro potjeran

Šurbatoviću ovo nije prvi put da se našao u središtu srpske javnosti iz krivih razloga. Za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru je u javnost procurila "afera premije", gdje je s još nekoliko dužnosnika optužen da je uzeo premije i po tri puta veće od nogometaša, koji su i izborili sve to, i kada je otkriveno kako su potrošeni milijuni za plasman na Mundijal.

Njegova pozicija je bila pod posebnim upitnikom kad je Dragan Džajić stigao na čelo saveza, no uspio ju je dosad sačuvati. Kako navode srpski mediji, putovanje hrvatskim avionom nije bio jedini propust u organizaciji i očekuje se kako će uskoro izaći novi detalji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.