Nastavak raspada Komakovog Zrinskog. Doživio je i peti uzastopni poraz

Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

NK ZRINSKI OSJEČKO 1664 poražen je od Dubrave 1:0 na Gradskom vrtu u osmom kolu SuperSport 1. NL. Gol odluke zabio je Dominik Pavlek u 29. minuti. Bio je ovo peti ligaški uzastopni poraz kluba kontroverznog Ivana Komaka, koji službeno više nije prvi operativac. Naime, Komak je manevrom izigrao HNS kako bi izbjegao kaznu i prepustio klub svojoj rodbini, no jasno je kako i dalje o svemu odlučuje.

Zrinski se prošle sezone borio za plasman u SuperSport HNL do posljednjeg kola, no ovog ljeta dogodio se potpuni raspad, o čemu smo pisali prošloga tjedna. Momčad iz Osijeka trenutno je pretposljednja na ljestvici. Zrinski u spomenutih pet poraza nije zabio gol, a momčad je i dalje bez trenera nakon što je Mato Neretljak dobio otkaz uoči poraza 5:0 kod Cibalije prošloga tjedna.

Momčad vodi trener vratara Dražen Dikonić. U ostalim utakmicama ovoga kola Dugopolje i Cibalia odigrali su 1:1, kao i Orijent i Rudeš. Jučer su Sesvete i Opatija remizirali, a sutra igraju Croatia iz Zmijavaca i Jarun. Utakmica Vukovara i BSK-a je odgođena.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.