Talijanskom klubu propao posao s Dinamom, pa je kupio igrača Real Madrida

Foto: Epa

DINAMOV veznjak Petar Sučić ovo ljeto je bio ogromna želja novog talijanskog prvoligaša Coma, koji je poslao i službenu ponudu. Činilo se da je transfer pred završetkom, ali je Dinamo ponudu Talijana ipak odbio. Como je ponudio sedam milijuna eura, još milijun eura bonusa i 20 posto od buduće prodaje, no to nije zadovoljilo Dinamovo vodstvo.

Budući da su na Maksimiru odbili prodati Sučića, klub koji trenira Cesc Fabregas zamjenu je pronašao ni manje ni više nego u Real Madridu. Mundo Deportivo piše kako 19-godišnji veznjak Reala Nico Paz napušta Madrid i prelazi u Como. Isti izvor piše kako je Fabregas bio ključan akter u ovom transferu jer je danima bio u stalnom kontaktu s mladim igračem kako bi mu objasnio kakvu mu je ulogu namijenio. 

Kad je propao posao s Dinamom, Como se obratio Realu

Prema pisanju talijanskih medija, dogovor između Nice Paza i Coma je završen i službena objava posla trebala bi se dogoditi ovih dana.

Real Madrid bi dobio oko 10 milijuna eura za 50 posto prava te ima opciju otkupiti Paza. Isti obrazac Real je primijenio u posljednjim transferima svojih mladih igrača, kao što su Fran García i Miguel Gutiérrez. Ne otkupi li Real Paza, imat će postotak od svake buduće prodaje svog sad već bivšeg igrača. 

Paz je s 11 godina u Real došao iz Tenerifea, a u Kraljevskom klubu je prošao sve omladinske selekcije. Prema Transfermarktu vrijedan je 10 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.