Tjedan dana do FFC-a u Ciboni: Pokrajac najavio meč s "Gruzijskim bombarderom"

Foto: Fightsite

NAKON otprilike dvije godine FFC se vraća u glavni grad Hrvatske. Na priredbi koja će se održati 23. listopada u Košarkaškom centru Dražen Petrović nastupit će i ponajbolji hrvatski MMA borac Igor Pokrajac. "The Duke" će se u glavnoj borbi večeri suočiti s Zaurijem Maisuradzeom, poznatim i pod nazivom "Gruzijski bombarder".

Gruzijac koji živi i trenira u Grčkoj bit će drugi Pokrajčev protivnik u FFC-ju. U svom prvom nastupu "The Duke" je tehničkim nokautom u prvoj rundi svladao Archontisa Taxiarchisa, a za Fight Site se ukratko osvrnuo na svoj idući nastup.

"Posljednjih mjesec i pol dana se intenzivno radilo na traženju mojeg idućeg protivnika. Bilo je manjih problema, ali organizatori su u tome uspjeli i nekih desetak dana uoči borbe 'Gruzijski bombarder' pristao je na borbu. Svoj posljednji nastup za FFC odradio sam u teškoj kategoriji, a za ovu se priliku moram spustiti u polutešku. Ispred mene je zahtjevan proces skidanja kila jer sam se cijelo vrijeme nadao borbi u teškoj kategoriji", izjavio je Pokrajac.

Iako mu nije ostalo puno vremena za proučavanje protivnika, "The Duke" ipak zna od kuda prijeti najveća opasnost.

"Slijedi temeljito istraživanje i proučavanje protivnika, a prema onome što sam već saznao, riječ je o kvalitetnom hrvaču koji svoje borbe uglavnom započinje i završava hrvačkim tehnikama", poručio je Pokrajac.

Prošlo je osam godina od njegovog posljednjeg nastupa pred zagrebačkom publikom i ovom nam je prilikom Igor otkrio što od njega možemo očekivati u ovom meču.

"Kao i uvijek, s moje strane možete očekivati pritisak i konstantne napade. Nadam se brzoj pobjedi."

Zagrebačkog borca možete podržati u petak, 23. listopada u Košarkaškom centru Dražen Petrović na FFC 20 priredbi, ali i pratiti uz izravan prijenos na Fight Channelu. Za ovu je prigodu pripremljeno čak 14 mečeva. Njih šest održat će se u kick boks, a čak osam u MMA dijelu večeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.