Vitinha: Protiv Hrvatske želimo ispraviti neke stvari, sad smo drugačiji

Foto: Profimedia

PORTUGALSKI reprezentativac Vítor Machado Ferreira, poznatiji kao Vitinha, rekao je da Portugal zna što treba napraviti protiv Hrvatske, od koje je prije tri mjeseca izgubio s 1:2. Portugal i Hrvatska će sutra od 20:45 (19:45 po lokalnom vremenu) igrati u Lisabonu utakmicu 1. kola Lige nacija.

"Hrvatska je velika reprezentacija, dobro pripremljena. S njom smo imali jako tešku utakmicu na stadionu Jamor. Želimo ispraviti neke stvari. Sada smo drugačija reprezentacija. Znamo što napraviti drugačije kako bismo ostvarili bolji rezultat", izjavio je 24-godišnji Vitinha, inače veznjak PSG-a, na konferenciji za medije.

Vitinha: Nije neuspjeh sve što nije pobjeda

"Mi ćemo dati sve od sebe slušajući ideje izbornika. Rekao bih, bez želje da postavljam prevelika očekivanja, da moramo ciljati vrlo visoko u Ligi nacija. Imamo sve uvjete da odemo jako daleko. Ali ne možemo reći da je neuspjeh sve što nije pobjeda. Za sada želimo pobjedu u obje utakmice", dodao je veznjak s 21 nastupom za Portugal.

Portugal je 2019. osvojio Ligu nacija, a Hrvatska je prošle godine izgubila u finalu od Španjolske na jedanaesterce. Objema momčadima ovo će biti prva utakmica nakon Europskog prvenstva odigranog u Njemačkoj.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.