"Nimalo kemije": Gledatelji nezadovoljni jednom scenom iz hit serije Ginny i Georgia

Foto: Netflix

Oprez! Tekst sadrži spoilere

MNOGE gledatelje nije baš oduševila jedna scena iz druge sezone Netflixove hit serije Ginny i Georgia. Riječ je o samom kraju pete epizode, kada se dogodi poljubac između vlasnika restorana Blue Farm, Joea (Raymond Ablack), i Cynthije (Sabrina Grdevich).

 

Mnogi su na društvenim mrežama iskazali nezadovoljstvo te smatraju kako između ova dva lika ne postoji kemija, a osim toga, većina je zamišljala kako će Joe ipak na kraju završiti u vezi s Georgijom.

"Tko god piše scenarij za Joea i Cynthiju, molim vas, pa ne možete ovo raditi", "Scena njih dvoje je nešto najgore što se meni osobno dogodilo", "Cynthia, pored muža koji umire i djeteta, urotila se s Gilom i zavodi Joea?", "Nimalo kemije između njih", samo su neki od komentara na Twitteru.

Moderna verzija Gilmoreica

Netflixova serija prati život tinejdžerice Ginny i njezin odnos s majkom Georgijom. 15-godišnja Ginny često se svađa sa svojom majkom te kroz seriju otkriva i njezine mračne tajne. Prva sezona završava tako da Ginny odlučuje pobjeći sa svojim polubratom Austinom, a druga sezona se upravo tu nastavlja.

Serija je bila vrlo popularna kad je izašla na Netflixu prije gotovo dvije godine. Bila je prva u trendingu te je u prvih 28 dana pregledana u više od 52 milijuna kućanstava. Mnogi je nazivaju modernom verzijom Gilmoreica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.