Osvanulo pismo Liama Paynea 10-godišnjem sebi: "Cijeni svaki trenutak"

Screenshot/Foto: Instagram/EPA

NAKON smrti Liama Paynea, bivšeg člana One Directiona, koji je umro u Buenos Airesu nakon pada s trećeg kata hotela, društvenim mrežama proširilo se pismo koje je pjevač jednom prilikom napisao 10-godišnjem sebi. 

Liam je 2020. gostovao u emisiji voditelja BBC Radija 1 Scotta Millsa, koji je od gostiju tražio da napišu pismo 10-godišnjem sebi. Voditelj je sada ponovno podijelio snimku na kojoj Liam čita pismo te dodao kako je "tužno za slušati" nakon smrti pjevača. 

"Dragi 10-godišnji Liam, pripremi se! Uskoro će postati uzbudljivo. Cijeni svaki trenutak sa svojim voljenima upravo sada jer imaš još samo nekoliko obiteljskih praznika za uživanje, život će ti postati nadrealan", započeo je. 

"Znaš, ono što voliš, pjevanje, samo tako nastavi i kad navršiš 14 godina dogodit će se nešto čarobno, a ne govorim o pubertetu", čitao je pa govorio o audiciji za X Factor, kao i o susretu s Cheryl Cole, majkom njegovog sina Beara. 

"Znam da se čini rano, ali samo mi vjeruj, sve će uspjeti kako god bude trebalo. Predlažem da pogledaš Povratak u budućnost, moglo bi pomoći", napisao je.

"Neko vrijeme poželjet ćeš odustati" 

"Sada si slavan i čini mi se da si prerano dosegao vrhunac, ti drski mali kretenu, ali jedva da si još počeo. Smanji malo doživljaj i zapamti da je to maraton, a ne sprint. Neko vrijeme poželjet ćeš odustati. Ali nemoj jer ćeš upoznati četiri druga tipa koji su na istoj stazi kao i ti. Kad ih prvi put sretneš, bit će kaos, ali samo zapamti da uživaš, ostani mlad u srcu - jer to je ono što je u ovom trenutku tvog života", poručio je. 

"Opraštaj više i nauči slušati. Provest ćeš se najnevjerojatnije u svom životu, putovati svijetom i živjeti život kakav nisi mogao ni zamišljati. Onda će to završiti na neko vrijeme i ostat ćeš bez ičega", govori pa spominje razlaz One Directiona 2016.  

Spominje sina Beara 

Liam kaže mlađem sebi da bi se mogao osjećati kao da je sam, ali dodaje da zapravo nije. "Upravo ćeš započeti potpuno novo putovanje s najčudesnijom osobom koju si ikad upoznao, svojim sinom Bearom. Nemoj sumnjati u sebe kao oca, samo pogledaj sve stvari koje si naučio usput, to sigurno znači da imaš puno za dati. Budi zahvalan i pokušaj se sjetiti svakog dana da radiš nešto što voliš, a za što je bilo potrebno deset godina da se izgradi". 

"Tvoj prvi singl će vrtoglavo skočiti, a ti to nećeš očekivati, ali prestani sumnjati u sebe i bit ćeš dobro", poručio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.