Dua Lipu kritiziraju zbog izvedbe Cherinog hita Believe: "Mora malo uzeti pauzu"

Foto: Profimedia

Dua Lipa i Cher svojim su nastupom otvorile ovogodišnju ceremoniju u Rock & Roll Hall of Fameu (Kuća slavnih rock and rolla) izvođenjem hita Believe iz 1998. godine. Međutim, fanovi nisu bili impresionirani Lipinim nastupom. 

Ona se na bini pojavila sama, odjevena u crnu haljinu s izrezima, a nakon toga joj se pridružila i Cher. Nosila je upečatljivu kožnu haljinu koju je ukombinirala s visokim čizmama.

Smatraju da pjesma nije odgovarala Dua Lipinom glasu

Pjevačice su se držale za ruke i pjevale hit Believe, a jedan korisnik X-a objavio je njihov nastup. "Cher se pojavila i pokazala svima kako se Dua Lipa bori za život", napisao je u opisu objave. Mnogi su se složili s njim te su rekli da se borila s tonom pjesme, koji nije odgovarao njezinom glasu. 

"Užasno. Što joj se desilo?" pitali su se na društvenim mrežama, a uslijedio je niz komentara na njenu vokalnu izvedbu. "Cher je jedini spas ove izvedbe. Dua Lipa mora malo odmoriti i uzeti još malo vokalnog treninga", "Dua Lipa nema glas za pjevanje Cherinih pjesama, koja zvuči fantastično", bili su samo neki od komentara. 

Cher i Ozzy Osbourne primljeni su u Kuću slavnih

Cher je na ovom događaju primljena u Kuću slavnih zajedno s Ozzyjem Osbourneom, hip hop zvijezdama Mary J Blige i Kool & The Gang, rok grupama Foreigner i Dave Matthews Band, gitaristom Peterom Framptonom rođenim u Bromleyju i soul pjevačicom Dionne Warwick.

Podsjećamo, Ozzy Osbourne dobio je ovacije svih prisutnih 20 tisuća uzvanika. "Želio bih zahvaliti svima onima koji su glasali za moj izbor u Rock and Roll Hall of Fameu kao solo umjetnika. Hvala vam od srca", kazao je nakon što mu je glumac Jack Black uručio nagradu.

>>Ozzy Osbourne primljen je u Kuću slavnih rock and rolla

Najveću je zahvalnost izrazio članovima svoje obitelji, supruzi Sharon, kćeri Kelly i njezinu sinu Sidneyju, koji su sjedili u publici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.