Zaljubljeni Richard Gere (75) nije se odvajao od supruge (41) na crvenom tepihu

Foto: Profimedia

Holivudski glumac Richard Gere doputovao je sa suprugom Alejandrom Silvom na filmski festival u Zurichu, gdje je održana premijera filma Wisdom for Happiness. 75-godišnji Gere nije mogao sakriti oduševljenje svojom 34 godine mlađom suprugom, s kojom ima dvojicu sinova.

Fotografi su na crvenom tepihu zabilježili njihove dodire i zagrljaje.  

Glumac i 41-godišnja Alejandra vjenčali su se 2018. godine. Supružnici imaju dvojicu sinova, 5-godišnjeg Alexandera i godinu mlađeg Jamesa, dok iz prijašnjeg braka Alejandra ima 9-godišnjeg Alberta, a Gere 24-godišnjeg Homera.

Proslavio 75. rođendan

Podsjetimo, Gere je prošli mjesec proslavio 75. rođendan. Tim povodom emotivnom objavom na Instagramu oglasila se i njegova Alejandra. "Uz tebe je moj život bolji", poručila je Richardu supruga Alejandra

"Sretan rođendan, ljubavi mog života! Nakon nevjerojatnih 11 zajedničkih godina i dalje se osjećam kao onog prvog dana kad smo se sreli. Putovanje koje smo dijelili, prekrasna obitelj koju smo izgradili i uspomene koje smo stvorili više su nego što sam ikad mogla sanjati.

Uz tebe je moj život bolji u svakom pogledu i jako sam zahvalna što te imam. Za još mnogo godina zajedničke ljubavi, smijeha i sreće. S puno ljubavi, Ale", napisala je njegova supruga i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.