Srbin iz Pančeva dizajnirao krila kojima je Gigi Hadid zabljesnula na reviji

Foto: Instagram/Profimedia

NAKON šest godina pauze, u utorak navečer u New Yorku je održan Victoria’s Secret Fashion Show, a modnom pistom prošetale su neke od najljepših žena svijeta. Među njima je i slavna manekenka Gigi Hadid, koja je oduševila ružičastim izdanjem i prepoznatljivim znakom showa – krilima. Za dizajn krila zaslužan je Srbin Miodrag Guberinić, koji se pohvalio svojom kreacijom na Instagramu. 

"Ostvarenje snova, kreiranje krila za otvaranje revije Victoria's Secret, plus još tri looka. Od srca hvala dizajneru revije Zaldyju što mi je ukazao povjerenje u stvaranju ovog jedinstvenog komada", poručio je. 

Surađivao s Madonnom

Srpski dizajner, porijeklom iz Pančeva, živi i radi u New Yorku i vrlo je uspješan na svjetskoj sceni. Surađivao je sa svjetskim zvijezdama poput Madonne, kojoj je izradio kostime za dvije turneje, a izrađivao je i kostime za brojne kazališne predstave na Broadwayu.

Osim toga, radio je i na serijama The Tick, Gotham, Mrs Maisel te bio asistent kostimografa na Spielbergovom remakeu filma West Side Story, kao i na filmu A Beautiful Day in the Neighborhood. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.