Albansku legendu upitali tko je slaba točka Hrvatske. Odmah je odgovorio

Foto: News 24/BalkanWeb

HRVATSKA u srijedu od 15 sati u Hamburgu igra drugu utakmicu na Europskom prvenstvu. Protivnik će joj biti Albanija. Momčad Zlatka Dalića u tom susretu mora tražiti pobjedu jer bi svaki drugi rezultat bio težak udarac u borbi za osminu finala nakon što je u prvom kolu Španjolska svladala Hrvatsku s čak 3:0.

Albanija je u prvom kolu izgubila od Italije 2:1, ali je momčad koju vodi bivši igrač Barcelone i Arsenala Sylvinho ostavila dobar dojam protiv favorita. U razgovoru za News24, albanska nogometna legenda i bivši reprezentativac Mirel Josa je pričao o utakmici s Hrvatskom. Na pitanje o problemima u albanskoj reprezentaciji, poručio je da su najveći problemi s Armandom Brojom, napadačem Chelsea. Na pitanje o hrvatskoj slabosti, odmah je odgovorio: "Veznjak je slaba točka Hrvatske. To je Brozović"

I Ivković je kritizirao Brozovića

Igrača Al-Nassra kritizirao je i u emisiji na HRT-u Tomislav Ivković. "Gledam jučer Kantea, on igra u istoj ligi kao što igra Brozović. Brozović je bio moj igrač. Ja sam uvijek iskren i otvoren, jedina razlika u ovom trenutku između Brozovića i Kantea je ta što se Kante za ovo Europsko prvenstvo spremao kao da mu je zadnje u životu, a Broz nije postupio na taj način", rekao je Ivković pa dodao:

"Rekao sam da ćemo vidjeti kakav je Brozović kad krenu utakmice. Svaka prijateljska je za njega trebala biti kao da je prvenstvo Europe. Na njima se vidjelo da kasni, svakim danom kako igra u Saudijskoj Arabiji sve više kasni. Prije je kasnio pet centimetara, sad kasni 20 centimetara. Stalno je na rubu žutog kartona."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.