Nizozemci o reprezentativcu Hrvatske: Loša kupnja. Svi su ga zaboravili

Foto: Profimedia

LUKA IVANUŠEC (25) je u ljeto prošle godine stigao u Feyenoord na krilima sjajnih igara za Dinamo i Hrvatsku kao veliko pojačanje za 8.5 milijuna eura. U prvoj sezoni, dok je momčad vodio sadašnji trener Liverpoola Arne Slot, igrao je. Ali kada je Slota zamijenio Bran Priske, Ivanušec je pao u treći plan. Tako je ove sezone ukupno u prvenstvu sakupio tek nešto malo više od dva sata na terenu.  

Martijn Krabbendam i Michel van Egmond, nizozemski nogometni komentatori, nazvali su Ivanušeca lošom kupovinom: "Mislio sam da je bio dobra kupovina", rekao je Van Egmond, a Krabbendam dodao: "Protiv Utrechta je izgledalo kao da bi mogao biti dobar igrač."

"Skupa i loša kupovina"

Van Egmond je nastavio: "Gotovo svi su ga zaboravili. Ja dugo nisam mislio na njega. Do sada se pokazao kao loša kupovina." Krabbendam se složio i dodao: "I skup je. Ali gdje ga staviti?" Van Egmond je odgovorio: "Na klupu".

Ivanušec je u subotu odigrao 25 minuta u utakmici protiv Go Ahead Eaglesa. Prethodne utakmice protiv Nijmegena i Twentea ostao je na klupi. Iako ne igra u klubu, Zlatko Dalić je Ivanušeca zvao u reprezentaciju Hrvatske za utakmice Lige nacija u rujnu i listopadu. No, lijevom krilu koje je odigralo 22 utakmice za nacionalnu momčad tamo nije dao ni minute. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.