Ivković nakon pobjede Hajduka: Imaju problem s Krovinovićem i Rakitićem

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL, Ivana Ivanovic/PIXSELL

U NEDJELJU je završilo deseto kolo ovogodišnjeg izdanja SuperSport HNL-a. Dinamo je kiksao kod Istre odigravši 2:2 na Aldo Drosini, Rijeka je remizirala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj, a Hajduk je pobijedio Slaven Belupo i tako stvorio prednost od četiri boda na vrhu. Utakmice je za HRT komentirao bivši golman Dinama Tomislav Ivković.

"Očekivana i teška utakmica i pobjeda Hajduka na mišiće, Dinamo je najveće iznenađenje jer smo svi očekivali da će pobijediti, ali Istra je bila na nivou, nije se predala, borila se kao da joj je to zadnja utakmica u životu. Rijeka već treću utakmicu nije pobijedila, treći remi kod pomlađene Lokomotive. Sve bi se moglo sažeti u zadnjih pet minuta utakmice", počeo je Ivković pa više pažnje posvetio Hajduku.

Hajduk je pokazao da je malo drugačiji

"Prvih 30 minuta Hajduk zaista nije dobro izgledao. Pogotovo zadnja linija. No, ne bih kritizirao samo zadnju liniju jer Hajduk ima problem i u sredini. Krovinović i Rakitić, nijedan od njih nije defenzivni vezni da može pokriti prostor ispred stopera, da se ne ide direktno na njih", rekao je Ivković pa dodao:

"Diallo je bio loš u defenzivi, ali u ofenzivi je bio najbolji igrač otkako je došao u Hajduk. Išao je prema naprijed, stvarao višak, vidjeli smo nešto što još nismo dosad vidjeli. To je odlučilo utakmicu. Dolček, koji je bio na toj strani, Diallo ga je uništio. Hajduk je pokazao da su malo drugačiji, da igraju na rezultat i to polako dolazi na vidjelo."

Grafika: Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.