Zajec nakon rušenja rekorda članova: Ne možemo privući publiku na ovaj stadion

Screenshot: GNK Dinamo

DINAMO je u ponedjeljak objavio da je dosegao brojku od 50 tisuća članova u 2024. godini. Samim tim je oboren i dosadašnji rekord iz 1982., kada je maksimirski klub imao 42 tisuće članova u sezoni u kojoj je prvi put nakon 24 godine postao prvak Jugoslavije. "Vaša podrška, naša je snaga! Nastavimo rasti zajedno", poručili su iz Dinama.

Tim povodom klub je na svojem YouTube kanalu objavio razgovor s predsjednikom Velimirom Zajecom, članom Uprave Hrvojem Puhalom i predsjednikom odbora za članstvo Tomislavom Globanom. Predsjednik Dinama je rekao da ovako brz rast broja članova nije očekivao.

"Nitko nije očekivao da će se u tako kratkom roku povećati broj članova. To je zasluga čitavog kluba, ljudi koji vode klub i naših igrača. Također, velika je zasluga naših Bad Blue Boysa, koji dolaze na svaku utakmicu u velikom broju. Oni nam daju benzin, tjeraju nas dalje i vuku. Njihova podrška je važna, govorim o svim navijačima, ne samo BBB", rekao je Zajec pa dodao:

"Dinamo sada ima čvrste temelje. Nažalost, naš klub nema stadion. Radimo i igramo na stadionu koji nije naš, a vidimo i u kakvom je stanju. Ne možemo privući publiku u naše lože, ne možemo prodati godišnje karte kao što bismo mogli da smo, recimo, u Osijeku, Ljubljani ili Mariboru, koji imaju sjajne stadione. AEK godišnje zaradi 30 milijuna eura samo od godišnjih karata. Dinamo bez stadiona ne može poslovati normalno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.