Neymar zaigrao nakon skoro godinu dana

Foto: EPA

NAKON VIŠE od godinu dana izbivanja zbog teške ozljede, brazilska zvijezda Neymar se u ponedjeljak navečer vratio nogometu, ušavši u 77. minuti utakmice azijske Lige prvaka koju je njegov saudijski klub Al-Hilal dobio kod Al-Aina iz UAE s 5:4. "Proširite vijest: legenda Neymar se vratio", tweetao je saudijski klub najavljujući njegov ulazak u igru ​​u izvješću utakmice uživo na svom X računu. Neymar baš i nije imao vremena za isticanje, iako je imao veliku priliku u 87. minuti.

Brazilska zvijezda (32) ozlijedila je križni ligament i meniskus 17. listopada 2023. s Brazilom u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2026. protiv Urugvaja. Prije ozljede Neymar je odigrao samo pet utakmica za saudijski klub u koji je došao u kolovozu 2023. iz Paris SG-a za oko 100 milijuna eura po sezoni, prema medijskim izvješćima.

Ima nekoliko ciljeva

Neymar kaže da je postavio nekoliko ciljeva do Svjetskog prvenstva 2026. u Meksiku, Kanadi i Sjedinjenim Državama, a sljedeće utakmice brazilske selekcije u kvalifikacijama na rasporedu su u studenom.

Njegov izostanak nije utjecao na rezultate njegovog novog kluba, koji je prošle sezone 19. put osvojio prvenstvo Saudijske Arabije. Brazilci su se oporavili s dvije uzastopne pobjede protiv Čilea (1:2) i Perua (4:0), sada su četvrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.