Cristiano Ronaldo je pokrenuo YouTube kanal. Odmah je počeo rušiti rekorde

Screenshot: Youtube

CRISTIANO RONALDO (39) je pokrenuo YouTube kanal pod nazivom "UR". Novi je to način na koji se portugalski superstar želi približiti svojim fanovima, kojih na svim društvenim mrežama ima oko 900 milijuna. U samo nekoliko sati od pokretanja kanala došao je do brojke od pet milijuna pretplatnika. U prvih sat i pol od pokretanja prebacio je milijun pretplatnika, što je rekord YouTubea.

"Jako sam sretan što je ovaj dugo planirani projekt napokon oživio. Dugo sam se igrao s tom idejom, a sada sam napokon dobio šansu da je i ostvarim", rekao je Ronaldo u izjavi za medije nakon pokretanja kanala i najavio da će kanal biti pun iznenađenja i sadržaja kroz koji će fanovi moći bolje upoznati njega i obitelj.

Najavio je i da će snimati podcaste s gostima "koji će mnoge iznenaditi", a već je na kanalu objavljeno nekoliko videa. Tako već možete gledati Ronalda i Georginu kako igraju igru upoznavanja, možete pogledati video u kojem Ronaldo priča o tome kako je uopće nositi se s tolikom slavom, a ako vas zanima navija li za Đokovića ili Nadala, ima i video o tome.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.