Lovren oduševio Grke: Veličanstveno! Ocjena 20 od 10

Screenshot: PAOK

DEJAN LOVREN (35) oduševio je grčke medije nastupom za PAOK kod AEK-a (1:1) u osmom kolu prvenstva. "Veličanstvena predstava hrvatskog stopera dokazuje da u našu zemlju nije došao zbog posljednjeg ugovora karijere i mirovine. Gotovo nepogrešiv, bio je zvijezda derbija u Ateni.

Imponirao je samopouzdanošću igrača koji je dugo uspio ostati na vrhunskoj razini. Ali, Lovrenov nastup značio je i puno više. Trener Razvan Lucescu sada zna da će Lovren u kombinaciji s Coleyjem učiniti da mirnije spava", piše Sportime koji je Lovrenu za predstavu u derbiju dao ocjenu 20. Od mogućih 10. 

"U Lovrena je sumnjao i njegov trener. I onda se Lovren odmah isplatio!"

Lovren je prije tog meča odigrao samo jednu utakmicu za PAOK, protiv Levadiakosa, i bilo je dosta sumnji u njega. Čak i od strane njegovog trenera, pišu Grci: "U široj slici Lovrenov uspjeh je još veći, jer Lucescu je taj transfer smatrao upitnim zbog niza razloga. Lovrenovih godina, malo nastupa prošle sezone i njegovog dolazak jako kasno, tek sredinom rujna. I onda se Lovrenov dolazak odmah isplatio! Inače,  njegova biografija govori sama za sebe", piše Ole i dodaje:

"35-godišnji Hrvat glavni je razlog zašto je Piero bio toliko ograničen. Nedvojbeno je bio jedan od najboljih PAOK-ovih igrača. Njegove brojke su neporecive i nezamislive, posebno ako se uzme u obzir da je čuvao Piera ili Garciju." Lovrenove brojke protiv AEK-a svjedoče da je dobio sve duele na travnjaku (4/4) i izgubio samo jedan u zraku (4/5). Tako je zaslužio ocjenu 7.3 kod Sofascorea.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.