Romano: Atletico Madrid je poslao ponudu za mladog veznjaka iz Kustošije

Foto: Profimedia

BAYE COULIBALY (18), defenzivni vezni hrvatskog trećeligaša Kustošije i mlade reprezentacije Malija, uskoro bi mogao napustiti taj mali zagrebački klub. Fabrizio Romano je u ponedjeljak objavio da je Atletico Madrid već poslao ponudu te da sada traju pregovori klubova.

Podsjetimo, španjolska Defensa Central je ranije pisala da Coulibalyja želi i Real Madrid. "Juni Calafat, glavni Realov skaut, ističe igrača koji može nadoknaditi defenzivne manjkavosti Ancelottijeve momčadi nakon što je teška ozljeda Danija Carvajala oslabila ionako ozljedama opterećenu obranu Reala. Usprkos tome što je isprva odlučeno da Real neće u zimskom prijelaznom roku dovoditi igrače, sada nije isključeno da će Real u siječnju posegnuti za pojačanjem u defenzivi", pisali su Španjolci.

Bara je sada već poznat po ovakvim poslovima

Kustošija je u posljednje vrijeme poznata po tome da, premda niželigaš, posredstvom menadžera Andyja Bare skupo prodaje supertalente u najjače lige. Tako je plasirala Mikayila Fayea u Barcelonu za 1.5 milijuna eura te Dina Klapiju u Leipzig za 3 milijuna eura i Niku Tomaševića u isti klub za milijun eura.

Kustošija je dobila bonuse na idućem transferu Fayea koji je ljetos prodan u Rennes za 10 milijuna eura. I na transferima ostalih igrača u treće klubove klub iz Zagreba će dodatno zaraditi. Tako će biti i s Coulibalyjem. Njega je u studenom prošle godine Kustošija kupila za 300 tisuća eura od Academie de Football Let etoils du mande, a taj klub će dobiti i 25 posto idućeg Colibalyjevog transfera. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.