Jeličićeva poruka Hajduku i Torcidi: Plaćaš nenormalne kazne, Klakočer samo gleda

Foto: Sime Zelic/PIXSELL, Emica Elvedji/PIXSELL

JOŠKO JELIČIĆ je u emisiji Studio HNL na MaxSportu poslao poruku navijačima Hajduka. Splitski prvoligaš ponovno je novčano kažnjen, ovaj put od UEFA-e, i to iznosom od 50.000 eura zbog nereda navijača na tribinama, bacanja predmeta i korištenja pirotehnike na gostujućim utakmicama protiv HB Torshavna i Ružomberoka u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Također, ponove li se ovakvi izgredi u sljedeće dvije godine, Hajduk će biti kažnjen zabranom dolaska svojih navijača na prvu sljedeću europsku utakmicu kluba. Prekida je bilo i u utakmici SuperSport HNL-a protiv Varaždina, kada su u 81. minuti susreta ponovno zapaljene baklje.

"Ono što me posebno zasmetalo... Mislim da treneri gostujućih ekipa na Poljudu za to već i pripremaju način promjene igre zadnjih 10 minuta sudačke nadoknade. Koji je smisao u tim bakljama svaku utakmicu, pogotovo kad je Hajduk u dobrom momentumu?" zapitao je Jeličić.

Klakočer samo gleda kako će naplatiti kaznu

"Bacaš te baklje, a onaj (disciplinski sudac SHNL-a Alen, op. a.) Klakočer samo gleda Hajduk drugo poluvrijeme, ne gleda ništa drugo. Plaćaš nenormalne kazne. Dođeš u situaciju iz dobrog momentuma da uđeš u 10 minuta sudačke nadoknade, gdje si umoran od četvrtka, gdje nemaš širinu, gdje se stvore dva-tri udarca iz kuta, gdje možeš primiti gol. I tako stalno", dodao je i zaključio:

"Ja znam da sada ima previše baklji s obzirom na to da je bio spreman veliki arsenal za europske utakmice, ali pomozite i vi klubu bez obzira na to što ste čudo od navijača, nemojte to više raditi. Zbog ekipe, a i zbog kazni."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.