Neymar sanja povratak u Barcelonu. Insajder: "Želi to po svaku cijenu

Foto: Epa

ŠPANJOLSKI novinar i nogometni insajder Joan Fontes uzburkao je nogometnu javnost kad je u svom podcastu rekao kako mu je Neymar (32) priznao da se po svaku cijenu želi vratiti u Barcelonu. Ova izjava je potaknula špekulacije da bi se legendarni Brazilac mogao vratiti u klub koji ga je proslavio. 

Neymar, koji trenutačno igra za klub Al-Hilal iz Saudijske Arabije, prije 11 godina je iz brazilskog Santosa došao na Camp Nou i vrlo brzo je postao miljenik navijača. S Lionelom Messijem i Luisom Suarezom činio je ubitačni napadački tercet poznat pod nadimkom MSN.

Najveći transfer u povijesti

Neymar je dresu Barcelone osvojio dva naslova prvaka Španjolske i Ligu prvaka 2015.. no dvije godine kasnije šokirao je svijet kad je u najskupljem transferu u povijesti, za 222 milijuna eura, prešao u PSG. Premda je na Parku prinčeva igrao dobro, nije do kraja ispunio očekivanja navijača što se tiče iskoraka kluba u Europi.

Želi se vratiti ozbiljnom nogometu

Načet brojnim ozljedama, sve je manje igrao i sve je više bio meta kritika navijača i novinara u Francuskoj. Zbog toga je prošle godine napustio Park prinčeva i odlučio je potpisati ugovor s Al-Hilalom težak 150 milijuna eura godišnje. Međutim, Fontes je otkrio kako se Brazilac zaželio ozbiljnog nogometa i kako sanja povratak u Kataloniju.

Kako je Barcelona u financijskom kolapsu, ne može mu ponuditi ni približno istu plaću kao Saudijci, no sve se više priča o mogućnosti da će Neymar pristati igrati za "siću", samo kako bi se vratio u Barcelonu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.