Osijek predstavio novog igrača

Foto: NK Osijek

OSIJEK je danas započeo pripreme i odmah predstavio prvu prinovu za nastavak sezone. U klub je stigao Roko Jurišić (22), koji igra na poziciji lijevoga beka. Prošao je liječnički pregled i potpisao dvoipolgodišnji ugovor, koji stupa na snagu početkom prijelaznog roka 18. siječnja, piše Osijekova službena stranica.

Dolazi iz slovenskog prvoligaša Mure, za koju je tijekom minule jeseni odigrao 16 utakmica i postigao jedan pogodak. Rođen je 28. rujna 2001. u Zagrebu, a prošao je mlađe kategorije Samobora, Zagreba i Dinama. Potom je jedno vrijeme proveo u Rijeci i Hrvatskom dragovoljcu, da bi prije godinu dana potpisao za austrijski Ried, iz kojeg je prošlog ljeta prešao u Muru.

Dolazak u Osijek Roko smatra novim iskorakom u igračkoj karijeri: "Upravo tako, vjerujem da će se takvim i pokazati razdoblje koje će ovdje provesti. Poznato je što NK Osijek znači u hrvatskim okvirima i tako i doživljavam svoj dolazak među Bijelo-plave. Želim od prvog treninga i prve utakmice početi opravdavati povjerenje i samo neka me posluži zdravlje, a ostalo je već na meni. Momčad je iskusna i kvalitetna i ne sumnjam da ćemo ostvariti ono što se od nas očekuje do kraja sezone."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.