Strani mediji: Eduardova ozljeda jedna od najgore viđenih ikada

NEMA medija u Europi i šire koji nije objavio vijest o stravičnoj ozljedi našeg reprezentativca i Arsenalovog napadača Eduarda.

Portal Goal.com piše kako je Eduardov lom noge bio stravičan, te da će dugo izbivati s terena, prema nekim pretpostavkama čak neće započeti ni novu premierligašku sezonu, a sigurno će izostati s Europskog prvenstva.

Čak sedam minuta se na terenu Eduardu ukazivala pomoć, dok ga nisu iznijeli s terena i odveli u bolnicu.

SoccerWay: Eduardo pretrpio stravičnu ozljedu

Napadač Arsenala Eduardo da Silva prebačen je u bolnicu nakon što je pretrpio stravičnu ozljedu u subotnjoj utakmici Premierlige u Birminghamu.

Naime, samo nekoliko trenutaka nakon što je lopta krenula s centra na St. Andrews stadionu, Eduardo je srušen pogibeljnim starta Martina Taylora.

Taylor je dobio direktni crveni karton, a brazilskom hrvatu trebalo je deset minuta da se pribere kako bi ga iznijeli sa terena sa ozbiljnom ozljedom zgloba.

Igrači Arsenala bili su vidno uznemireni ozljedom svog suigrača, a njih nekoliko uopće nije moglo ni pogledati pobliže ozljedu hrvatskog reprezentativca.

Većina televizijskim mreža odbilo je prikazati reprizu stravičnog starta, jer je to bilo po njihovim riječima to bilo neopisivo užasno.

Irski mediji: Eduardova ozljeda jedna od najgore viđenih ikada

Napadač Arsenala Eduardo da Silva pretrpio je jednu od najtežih ozljeda ikad viđenih na nogometnim terenima.

Branič Martin Taylor koji je skrivio ozljedu hrvatskog reprezentativca dobio je direktni crveni karton, a sigurno je da ga za ovako brutalan start očekuje dodatna kazna.

Daily Telegraph: Eduardo stravično slomio nogu

Nakon brutalnog starta braniča Birminghama Martina Taylora, napadač Arsenala Eduardo da Silva pretrpio je tešku ozljedu gležnja, zbog čega je utakmice prekinuta na deset minuta, nakon čega je Eduardo odmah odveden na traumatologiju.

Start Taylora, kao i ozljeda Eduarda prestravila je igrače Arsenala, posebice mladog španjolskog veznjaka Cesca Fabregasa, koji je bio u velikom šoku.

Za Eduarda ova ozljeda znači sa sigurnošću da propušta europsko prvenstvo, što će biti veliki udarac za hrvatsku reprezentaciju.

Fox sports: Wengerov as slomio nogu

Eduardo da Silva zasigurno će propustiti Europsko prvenstvo nakon što je slomio nogu u susretu sa Birminghamom.

Susret je prekinut na gotovo deset minuta, a Eduardo je odmah prevezen u bolnicu.

Detaljnije informacije o ozljedi Eduarda treba očekivati u popodnevnim satima.

V.B.
Foto:AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.