VIDEO Pokrenut postupak protiv crnogorskog napadača koji je ugrizao suparnika

Screenshot: X

NAPADAČ Preston North Enda, Crnogorac Milutin Osmajić (25), optužen je da je ugrizao braniča Blackburn Roversa Owena Becka za vrat tijekom nedjeljnog ogleda u Championshipu, objavio je u četvrtak Engleski nogometni savez (FA). Incident se dogodio u 89. minuti dvoboja kad je Beck nakon dosuđenog prekršaja srušio nogometaša Prestona koji je želio što prije izvesti slobodan udarac. Priskočio je Osmajić koji je uhvatio Becka i u gužvi ga ugrizao za vrat.

Šokirani Beck je cijelo vrijeme pokušavao objasniti sucu što se dogodilo, a nakon svega baš je Beck zaradio crveni karton, a Osmajić samo žuti. "Beck ima veliki trag ugriza na stražnjoj strani vrata. Pokazao je svim momcima. Malo je potresen", rekao je trener Blackburna John Eustace nakon utakmice.

"Napadač je navodno počinio nasilničko ponašanje ugrizom protivnika", stoji u priopćenju FA-a. Osmajić ima rok do ponedjeljka kako bi odgovorio na optužbu. Engleski FA je 2013. suspendirao tadašnjeg napadača Liverpoola Luisa Suareza na deset utakmica nakon što je napadač ugrizao braniča Chelseaja Branislava Ivanovića.

VIDEO: Arena Sport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.